![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() E pa ovako
Ako ste iz Beograda ( ili samo prolazite) ,hocete dnevnu opustenu pricu i vecernje dobro zezanje,svratite u cafe Cutty Sark. On se nalazi u Kralja Petra 70 odmah iza Lokija ![]() Svakog petka i subote postoji neki event ,prvog sledeceg petka i subote bice r'n'b event ,zatvorenog tipa ,ko zeli rezervaciju nek mi baci pp Eto tako ![]() E da ...moja malenkost je jedan od vlasnika pa ako hocete da pravite nesto private,neku promociju i ostalo .. let me kno Mapa da se lakse snadjete ![]() E sad .. poceo sam da pravim i neki sajt ali cekam yu-nic po obicaju da se smiluje tako da cu da pre kupim .com .. no ovo je cisto obavestenje ... ![]()
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi Plakatt | Dragan Babić | Web aplikacije, web servisi i software | 24 | 25. 09. 2009. 07:57 |
Novi SEO alat | diplomata | Linkovi | 19 | 12. 06. 2009. 23:55 |
Novi moderatori | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 26. 01. 2007. 10:35 |
Kućni office ili office u gradu? | mungos | Opušteno | 15 | 07. 02. 2006. 17:21 |