![]() |
#1 |
poseban član
Certified
|
![]() Znam da je prilicno stara ova reklama ali me zanima vase misljenje o njoj, sta su hteli da kazu. Ima nekoliko razlicitih misljenja i u mom okruzenju i medju medijskim strucnjacima pa me zanima i vase. Ali da ne trazite na netu tudja misljenja nego da date svoja, nebitno kog su tipa.
![]() ![]() Sitnim slovima ispod pise: "If you're going to drive, drive Pirelli" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valjda htjeli reci da je dzabe snaga ako nemas pravu obucu. Vazi i za automobile
![]() E sad, zasto su crvene - vjerovatno zbog kontrasta...
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ajd onako (polu)laicki: gume su cipele za automobile, pa mi je skroz logicno da se oko cipela vrti prica...trebaju ti prave cipele da bi mogao da trcis... cipele na stiklu su tu da naprave pricu, catch, shok (kao sto je i ovaj lik go bez nekog pametnog razloga osim da se naglasi sex i time dodatno shokira). Moja asocijacija je i da su to classy cipele, italijani su poznati po zenskoj obuci, pirelli su italijani i prave kvalitetne gume, pa je to neka paralela...
mada znajuci kako ekipe koje snimaju reklame zaista rade mozda garderober naprosto nije imao drugacije cipele dovoljno velikog broja da ovaj lik moze da ih obuje ![]()
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 11. 05. 2008. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Crvena je sexy i "brza"
![]() ...can it be any other colour?
38one // del.icio.us // A Proud Member // Logology // DNA // LogoLounge // aFolio Poslednja izmena od Denis_Radenkovic : 11. 05. 2008. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 13.03.2008
Hvala: 6
7 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]()
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Đe ba zapelo?
Imaš odličnog trkača koji razvaljuje, ali će ga razbiti i jedan podgojeni programer ako ovaj bude morao da trči u štiklama. Kod automobila ista priča - pored same snage, bitno je da se ista može preneti na put. Štikle tu ne pomažu... Ovo je klasična "šok reklama" (verovatno ima i neki stručan izraz za ovo - neka mi ga neko kaže kako bih kasnije mogao da se bacam sa njim). Da je dobra u tome da šokira i zamisli ljude govori i to da pričamo o njoj i posle 15 godina. Nego, kada smo kod snage, reklame i automobila, šta je pisac hteo reći ovom reklamom koju sam prikačio? ![]() ![]() Zastava i Pirelli FTW!
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 11. 05. 2008. u 09:32. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Ilija Studen za poruku: |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa to je bar lako protumaciti, vlasnik je skocio u Savu, a lepa slucajna prolaznica je zamenila auto za gomilu krsha, pa sela na njega...
![]()
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#9 |
expert
Master
|
![]() Ako pogledate samo noge vrlo lako se da primetiti da one sasvim opusteno moguce da budu zenske, listovi su slabi za musku osobu plus tu su cipele sa stiklom. Ono sto su verovatno hteli da kazu je da muskarci imaju snagu ali da je potrebna kontrola (samokontrola) koju poseduju zene
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Skroz si u pravu! Tačno se oseća snaga i lepota muško ženskog zajedništva iz ove reklame za automobilske gume.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 11. 05. 2008. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Poster Kuma | Dragan Babić | Opušteno | 7 | 21. 08. 2007. 16:14 |