![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li je neko vec izvrsio zahtev za registraciju .me domena i da li je slao zahtev za promenu .cg.yu u .co.me ili neku drugu ekstenziju, za novi .me domen u Sunrise ili Landrush periodu?
Takodje, zanima me da li neko zna na koji nacin ce i kada rezervisani ME domeni biti moguci za registraciju (Sunrise/Landrush/First come first served/auction) posto trenutno to nije moguce? UPDATE: Sad sam nasao info da ce dati domeni biti ponudjeni na aukciji u septembru.
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 14. 05. 2008. u 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() ja kada sam video cene samo sam ugasio stranicu...
ovo mozda treba u ginisovu knjigu, kao najskuplji TLD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ima smisla, .me ce biti jako zanimljiv za adult industriju, pa mi je nekako logicno da se to monetizuje, a onda kad odu "zanimljivi" domeni da se smanji cifra...
![]() |
#4 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Koliko sam ja vidio na 67 stranica 'rezervisanih' domena vec je sve interesantno zauzeto. Takodje, nigdje nisam nashao cijenu domena poslije 17.7og tj kad pocne klasicna registracija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Posle 17.7 cena ce biti oko 12e, minimum dve godine kupovina.
Peco, mislis na cene Sunrise i Landrush perioda ili za rezervisane domene posto te cene ne vidim? Mislim da sam na Go Daddy-ju da ce pocetni bid za rezervisane domene biti 75$ ali mi nije jasno sledece: neko plati u Sunrise-u 5*100 i nesto dolara i bude vise kandidata i onda oni ne dobiju domen onda gube i onih 500 i nesto dolara?
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() najbolje bi bilo da se pojavi Valex ( CRI ) , on je proveo par dana sa crnogorcima pa da objasni tačan proces ...
![]() |
#7 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
http://www.cri.co.yu/usluge/medomeni ispod je cenovnik koji me je ostavio bez daha ![]() mislim, 600e da dam za domen? ![]() ok je za neku veliku firmu, ali za nas je to besmisleno... da puknem 600e za domen.... a cene posle sunrise perioda nisam nasao. Poslednja izmena od Peca : 14. 05. 2008. u 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() Crnogorski sunrise
![]() 600 jura, ali za 5 godina... i nije puno za ****.me, lick.me, fuf.me |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
majstor
Wrote a book
|
![]() U opisu sunrise i landrush perioda stoji da se nece nista placati odmah tj po rezervaciji domena. Po isteku svakog od tih perioda, ako si ti jedini koji si nudio za domen - skinu ti pare i tvoj je. Ako nisi jedini, ides na aukciju pa ko ponudi vishe njegov je. Ako ga izgubis, nista ne placas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RS domeni | pitalica | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 09. 07. 2008. 01:31 |
co.yu domeni? | LiquidBrain | Domain Name Service (DNS) | 3 | 17. 04. 2008. 14:57 |
.TV domeni | radekg | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 19. 10. 2007. 21:00 |
.ME domeni | Dejan Bizinger | e-Business | 4 | 18. 05. 2007. 18:48 |
.eu domeni | Blood | Opušteno | 7 | 20. 04. 2006. 22:13 |