Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Poz drustvo, treba mi mala pomoc
naime, resio sam da vratim dug lokalnoj zajednici ![]() Casticu u Nisu kada se nadam se svi okupimo u znak zahvalnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() pogledaj http://www.novibeograd.org.yu/
mozda nije dizajnerski perfektno resenje (mada nije ni lose), ali sadrzajno je sajt koji se meni najvise dopada. |
![]() |
![]() |
"Hvala" cvele za poruku: |
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() zaboravih... nije najbitniji inicijalni sadrzaj... dosta je bitnije koliko kasnije opstinski organi vode racuna o istom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() nasao sam ljude koji bi odrzavali sajt za odredjenu nadoknadu i napravio kakav takav business model da bi mogao da pokrije te troskove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne moze mika ili zika da odrzava sajt opstine
![]() Sajt opstine je jedan odlican nacin za komunikaciju izmedju upravnih organa i gradjana. Primera radi anketa na sajtu Novog Beograda ne bi imala nikakvog smisla da rezultate iste ne gledaju opstinski organi (a iz pouzdanih izvora znam da gledaju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() razlika u mindsetu ljudi u ivanjickoj i novobeogradskoj opstini ti je kao razlika izmedju Srbije i Japana, ponekad ti se i ucini da imaju neke zajednicke osobine... no, prvo treba napraviti sajt onda kad se to lansira otici i do njih i videti, mozda "kane" neka kinta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Odlicna ideja. Osnovno je da od tog sajta ociglednu korist imaju sami stanovnici opstine Ivanjica (sigurno ces doci i do aneksije Arilja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Ima jedna banalna mudrost koja vam može pomoći:
"Da bi čovek zadovoljio neku potrebu, najpre treba da je ima" |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje majstors za poruku: |
![]() |
#9 |
profesionalac
Qualified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Pogledaj http://www.subotica.info/ ...
Ovo je od ranijeg photonino.com gde je jedan covek isao i besomucno slikao svaki dogadjaj u gradu (to mu je bio hobi!) postalo mesto gde svi relevantni izvori iz grada postavljaju informacije. Ovakva kolicina informacija zahteva i bolji prikaz i upravljanje podacima, sto se uskoro i ocekuje. Svejedno, vazno da se stvara ziva istorija grada ... Najvaznije: ne zavisi ovo od programiranja, nego od onih sto pune informacijama. Mislim da svaki grad ima potrebu za pracenjem i arhiviranjem dogadjaja, na formalan, i manje formalan nacin.
marinowski.com Poslednja izmena od marinowski : 03. 09. 2008. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ze news portal | Vitkovic | Sva početnička pitanja | 4 | 18. 08. 2009. 13:33 |
Napraviti portal | ramirezz | Sva početnička pitanja | 30 | 06. 08. 2008. 13:44 |
Investiranje u portal | Dejan Bizinger | e-Business | 77 | 26. 10. 2006. 19:26 |
Predlog za portal | Eniac | e-Business | 31 | 11. 09. 2006. 17:15 |