Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Potrebna su dva programera, a posao takav da nije neophodno fizičko prisustvo u Podgorici (možda 3-4 dana mjesečno, maksimalno). Naravno, lokalci imaju prednost, ali božemoj
![]() Ovaj oglas je za poziciju "junior developer", ali od juče je i "senior developer" (moja malenkost) objavio da odlazi u penziju, a uslovi su vrlo slični, osim što je potrebno makar 5 godina iskustva. Sve ostale informacije na ovaj mail u dnu, ja sam, kao što rekoh, u penziji. Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta svaki programer treba da zna o ljudima da bi bio dobar programer? | vidak | Opušteno | 7 | 21. 06. 2010. 17:25 |
OOP Programer (C++, Java, PHP) | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 05. 04. 2010. 14:31 |
Potreban java(jboss) programer | adelante | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 01. 2008. 11:11 |
Potreban programer saradnik (PHP/Java) | jablan | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 09. 05. 2007. 00:01 |
jel treba nekom Java programer ? | ivanhoe | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 20. 06. 2006. 15:44 |