|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 16.09.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Potreban saradnik sa sledecim skillovima:
-Photoshop -Illustrator Bonus: -HTML/XHTML -CSS2.1/3 U pitanju je rad per project. Saradnik bi imao ulogu da osmisli pocetni dizajn i napravi mockup za klijenta. U pitanju su kako klasicni sajtovi tako i frontendovi za razlicite aplikacije. Izrada UI za web app je ono cime sam trenutno okupiran. Tako da bi i prvi testni projekat bio te vrste. Isplata se vrsi posle prihvatanja projekta ,postom bi saradnik trebao da posalje sve source fajlove (PSD itd). Mogu da platim dobro za KVALITETAN rad. prvi projekat je prilicno hitan tako da cu dati i bonus za njega. Saradnik bi trebao da osmisli celokupan dizajn prema mojim uputima i wireframe-u. Zatim odradi celokupan dizajn u photoshopu i na kraju posle placanja posalje meni PSD kako bih mogao da ga iskodiram i dam mu finkcionalnost. Kontakt ovde ili na mail sparkles.media@gmail.com Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Frontend Developer/Frontend Application Engineer/System Engineer - SB Genomics | sbg | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 17. 10. 2010. 19:16 |
Galerije UI/frontend dizajna | Mitrović Srđan | Web design, Layout, User Interface | 5 | 21. 12. 2009. 11:10 |
Seminar o izradi i implementaciji Internet Biznis Plana | Eniac | e-Business | 0 | 09. 01. 2008. 23:39 |
Potreban interfejs dizajner za pomoć u izradi studentskog projekta (xhtml+css) | Petar Marić | Opušteno | 0 | 04. 05. 2007. 13:48 |
15. rok resenja problema HITNO | Baic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 16 | 18. 11. 2006. 04:23 |