|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Pored Top Eleven i Slagalice, koje su jos popularne komercijalne FB aplikacije sa ovih prostora (moze i ex-YU) a da nisu korporativne. Pod korporativne mislim da je glavni cilj promocija same kompanija/proizvoda kompanije cija je aplikacija.
![]() |
#2 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Poslednja izmena od Gruja : 26. 03. 2012. u 18:56. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Gruja za poruku: |
![]() |
#3 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Znam za Pilice, svojevremeno sam sinu dosta pustao njihov promo video
![]()
"Hvala" Dejan Bizinger za poruku: |
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() @DejanVesic: Baci pogled na ovo https://skitch.com/mckrack/8p8st/chi...es-on-facebook
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Bogami Slagalica mozda i nadmasi TopEleven jer ovih milion korisnika su samo iz Srbije i mozda okolnih zemalja po neko ... Sad ako pronadju sredstva za marketing (FBads) na globalnom nivou, urade lokalizaciju (engleski,spanski,nemacki) + iPhone,andoid app, lako mogu da nadmase TopEleven po broju korisnika iako je TOPeleven kompleksnija aplikacija.
Ipak je ova slagalica za 2 meseca stigla do 1,000,000 korisnika U svakom slucaju ovo je trenutno najbrze rastuca industrija na svetu a recept za uspeh je naravno pored kvalitetne igre , najpre FBapp koji bi se brzo sirio masom a nesto kasnije i iPhone app koji moze i da se napalcuje i naravno nesto i zaradi od njega! Takodje ima li nekog ko se bavi razvojem igrica za FB ovde jer me zanima da li su ove popularne igrice radjene u flashu ili je neka druga tehnologija u pitanju? Poslednja izmena od ivanet : 26. 03. 2012. u 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E'o razmišljam da napravim igru Kviskoteka, samo da vidim što će mi Oliver Mlakar odgovoriti.
![]() |
#8 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() PcPress je u septembru pisao o pilićima (broj #180), i pominje se arhitektura i korišćene tehnologije. U sledećem broju (#181) Vesić je pisao malo više o svom delu posla, i kako se Amazon cloud uklapa u projekat, ali taj članak nije online.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eto prilike, a sad zagrej stolicu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 13.11.2006
Hvala: 13
145 "Hvala" u 11 poruka
![]() ![]() |
![]() TV Slagalica je radjena po licenci iz UK. Nisam siguran da su ti momci otkupili licencu.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|