(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 25.10.2012
Hvala: 16
32 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() To je greska sa html-om jer ovi divovi nisu dobro rendovani zbog nedostatka css koda, mada je moguce da postoji neka greska, s tim da ovaj kod otklanja tu gresku i kod mene funcionise onako kako bi trebalo.
Sad sledi malo tezi rad i ne znam da li bi browser mogao da izdrzi racunanje koje sledi a to je: Kada se jedan elemenat povuce znaci drag, onda sve ovaj niz menja a kada se menja niz u istom trenutku mora da se izvrsava i funkcija koja ce izracunavati kilometrazu izmedu lokaciaj s obzirom da svaki ovaj elemenat sadzr attr. lat i lng, pa samim tim menjajem mesta u nizovima zahteva novo izracunavanje izmedju svakog elementa pojedinacno Hoce li preopteretiti browser sa npr, 10 elementata i svakim pomeranjem diva menja se medjusobni odnos u nizu i zahteva novo racunanje Nego @Branko imas li ideju s obzirom da ne znam koliki broj redova, nizova postoji zato sto se to menja kako da na kraju sve ove nizove sastavim u jedan veliki niz elemenata s obzirom da su sada divovi u nizovima poredjani onako kako valja. Sada bi to trebalo da izgleda ovako nekako: bigArray = row[0].concat(row[1]).concat(row[2])... concat(row[n]) gde je N broj nizova tj. broj redova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1. Ne znam, testiraj.
2. Zar to nije već rows niz.