|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Моžda ovo i nije loše da se iskopa.
![]() Evo mene zanima sada što se pominje da će po novom zakonu obuka za vožnju biti mnogo komplikovanija? Zna li neko neke detalje o tome i da li je to tačno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ajd kad smo vec tu, kakva je procedura za produzenje vozacke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^^ ona 2 papira ne starija od 6 meseci iz opstine, uplatis neku sicu za taksu (trebalo bi da moze u SUP-u da se plati), popunis neki obrazac koji se dobija u SUP-u i lupe ti pecat u dozvolu za jos 10 godina. Mislim da je to sve.
![]() |
#4 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Citat:
Da li neko zna kakva je procedura u slučaju nas ćoravih, tj. kakav papir im je potreban od oftalmologa?
![]() |
![]() |
#5 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.04.2009
Hvala: 0
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
Uz ove ekstremne slucajeve koje je pominjao mangia mislim da je vozacka (poznavanje voznje smatram kao poznavanjem citanja, ako znas citati nisi u nekoj prednosti, ali ako ne znas u ozbiljnom si problemu) neophodna i za neke druge stvari, treba otici drugu na vencanje pa treba moliti za jedno mesto, sad ce prvi maj pa dok stignes busom treba ti sto godina ili opet se moras uskladjivati prema drugima. Auto je za mene pre svega znak neke slobode i nezavisnosti. A sto se finansijske strane tice, pre neki dan sam na relaciji BG-NS u dva smera potrosio oko 10 litara dizela sto je oko 800 dinara, ovi koji se voze autobusima bi mogli izracunati koliko bi to zadovoljstvo kostalo cetvoricu da odu busom i nazad (plus gradski bus ili tramvaj)... |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Tepif za poruku: |
![]() |
#7 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ja vozim već tri godine, a sećam se čak godinu dana pre nego što sam ja krenuo da obučavam pričalo se isto to da će se polagati 6 meseci i ostale gluposti... mada, nisam gledao predlog ovog novog zakona o saobraćaju, ali ako ga usvoje - svašta je moguće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma ja kad sam tamo 2000. polagao bilo je prica (tad je kostalo 300DM) da ce biti od jeseni 1.000DM i da treba sto pre poloziti
![]() Inace ne vozim uopste nego reko da produzim da ne moram ponovo da polazem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() pa ljudi koliko imate godina kada jos niste polozili vozacki...
iduce godine 10 godina kako sam polozio... to mi je pomoglo da oca spasim... smatram to obavezom kao ucenjem citanja i pisanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zene, kola i laptop | Ekvador | Opušteno | 25 | 25. 08. 2010. 16:38 |
Audio za kola | cvele | Opušteno | 4 | 02. 04. 2007. 17:16 |
Kako to radi Kola | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 21 | 10. 09. 2006. 18:30 |