![]() |
#61 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ode i jedno od posljednjih mjesta na domacem netu na kome se nije komentarisao VB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.08.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Postavljam sutra
![]() |
#65 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ja ne mogu da zivim zbog togo velikog brata, samo sto kod nas prenosi pink pa nije toliko zajebano kao kod vas, oni valjda sklepaju isjecke one zanimljive al jebes to, dodjem kuci zena gleda velikog brate, ocu film rasplace se, odem napolje, vratim se kontam sad cu na komp, zena gleda opet velikog brata preko neta i samo sto ne zaplace, zao joj nekog mikija, napokon nakon pola sata sjednem za komp ono kontam eh ljepote kad zena opet o velikom bratu i tako ti ja moji drugovi sam ovaj put osuđen na gledanje velikog bate htio to ili ne. Osim ako se ne zelim svađati sa zenom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A je li se u Bosni zove "Vel'ki buraz"?
![]() Šala mala, no hard feelings... ![]()
![]() |
#67 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ![]() Vel'ki buraz
![]() |
#68 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() juce sedim u Idiottu, a oni stisali muziku i pustili Utisak nedelje, u kome nastupa Miki, i sede ljudi kraj bara i gledaju... strasno, mogu da zamislim sta se radi po fancy kaficima
![]() Uzgred, konacno sam saznao ko je taj famozni Miki, cak sam i slusao malo sta je pricao, i moram priznati da je interesantno i donekle pozitivno da se od cele te ekipe ljudima dopao bas on, jer je on, mada luzer, ipak nekako ok lik, sa relativno normalnim stavovima (bar politickim, posto sam ga juce prvi put video, ne znam za ostalo...)
![]() |
#69 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma mene je kupio kada je popljuvao Cecu i ostalu bagru... sad može da priča šta god hoće, kod mene ima bezgranično kredita.
Interestano je da ga kao vole zato što je on "sasvim običan čovek, tipičan predstavnih... iz naroda... ovo-ono". Problem je što je on sve samo nije tipičan srbin, sluča rock'n'roll, mrzi cecu, mrzi radikale i komuniste, iskren je, neisfoliran... tu nema ništa tipično, tako da je on još jedna potvrda da smo bolesna nacija i da o sebi mislim da smo mnogo bolji nego što jesmo.
![]() |
#70 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Potpuno se slažem s tobom. Tipični Srbi su ostali u kući.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Reklame u programima | Jin Kazama | Marketing i SEO | 3 | 17. 09. 2008. 16:36 |
Stari ogasi i reklame | ivanhoe | Opušteno | 2 | 14. 09. 2006. 10:44 |
Reklame u RSS feedovima | marinowski | Marketing i SEO | 3 | 31. 10. 2005. 09:35 |