|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pozdrav ljudi, eto da i ja imam jedan problem pa mi treba mala pomoc
![]() Problem je u sledecem: Kôd:
$query = "INSERT INTO Client (fname, lname, email, address, tel, country, zip) VALUES ($custom_First_Name, $custom_Last_Name, $from, $custom_Address, $custom_Phone_Number, $custom_Country, intval($custom_Post_Code)"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); ![]() nije problem oko dozvola jer user koji se konektuje na bazu ima sve privilegije. A i sem toga cudno mi je jer SELECT query radi bez problema. A shto je najveci problem ne vraca nikakav error. Zbunjen sam skrozz ![]() ![]() Da li znate shta bi mogao da bude problem, poshto mi je to veoma neophodno, a nece da radi. Unapred hvala.
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
MySQL - istovremeni insert u tri povezane tabele koje imaju autoincrement | Igor Manjenčić | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 4 | 14. 12. 2010. 08:35 |
Access 2007 - Kako izvrsiti insert u vise tabela | destinyExplorer | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 0 | 27. 04. 2009. 13:39 |
cookies radi/ne radi | Marko_ | Sva početnička pitanja | 6 | 18. 10. 2007. 21:30 |
CSS bug u IE, repaint ne radi | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 04. 04. 2007. 15:02 |
Problem sa update, insert, delete | celawi | Programiranje | 1 | 11. 03. 2007. 02:13 |