|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Skoro sam uradio sajt www.elita-taxi.com, sajt sam uredno prijavio na sve pretrazivace, ali ga nigde nema. Apsolutno nigde.
Reci sam dobro stavio, valjda. Proveravao sam duzinu i korisnost, al nista. Jel moze neka direktna pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pa ako si vec prijavio, pricekaj, malo doci ce, meni nekad treba i do 15-20 dana da se pojavi, stavlja link na vako vece forume ili stranice kako bi google sto prije dosao do tvog linka. Strpljenje je zakon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ma ne tangira to mene
![]() Ali opet proslo je vise od 20tak dana od kako je on line. hm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pa pokusaj jos jednom prijaviti na google, neznam mozes imati problema recimo ako ti je server negdje u pi**** Ma**** ili nije dobro setovan, a ti gospodi klijentima lijepo objasni kao sto ja objasnim da ua to treba vrijeme i da ce se pojaviti na pretrazivacima ali ne garantujem nikakvu poziciju, za to ce morat platiti dodatno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da izvineš, eno ti ga na gugletu, peti na listi...
![]() http://www.google.com/search?q=%22elita+taksi%22 Edit: Pardon, šesti ![]()
Чак Норис може да си ги врзе врвките на чевлите со стапалата. Poslednja izmena od Milos Vukotic : 29. 10. 2006. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala na savetima i odgovorima.
Prijavio sam, malopre vec 4 put. Server je u LA. Setovan je ok, I hope. Klijentima sam vec rekao. U Srbiji postoji samo jos u Uzicu elita taxi, ciji sajt uzgred nema veze s' mozgom, ali je ispred mog, ustvari mog i nema (mislim na sajt ![]() Ako budu zeleli bolju poziciju napravicemo deal 10-90 za tebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
poseban član
Certified
|
![]() Citat:
![]() Danas ce ti sajt biti prvi medju novim web sajtovima, a u index-u ce biti kroz par dana nakon sledeceg spidering-a. Ubuduce mozes sve sajtove da dodajes preko opcije Dodajte URL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla nece da instalira galerije... | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 21 | 11. 11. 2010. 19:27 |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
nece mi sajt sa www | dejan86 | Sva početnička pitanja | 10 | 12. 10. 2007. 10:04 |
Za koji djavo nece da indeksira? | Pedja | Marketing i SEO | 8 | 20. 07. 2007. 23:03 |
IE nece da otvori fajl za download | srdjevic | PHP | 3 | 22. 03. 2006. 00:09 |