|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li ste culi za sajt Compete.com koji nudi razne servis a nudi i javni uvid u rang sajtova, kao sto nudi Alexa i Netcraft.
Ovde mozete i videti sta je razlika izmedju Compete i Alexe. Malo cu da proucim servis.
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Podaci za neke moje sajtove su blago receni cudni, sa velikim peak-ovima, i pojedinim mesecima sa 0 posetilaca.
![]() |
#3 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Malo sam detaljnije pregledao ovaj servis i veoma je interesantan sa indikativnog aspekta. Prema njemu, ubedljivo najbitniji domaci igraci u Srbiji su B92, Krstarica, Serbiancafe i Blic.co.yu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Jos jedan servis koji sluzi da se dobiju nepouzdani podaci bez prakticne vrednosti
![]() Edit: (uz to i netacni) : ) Poslednja izmena od McKracken : 04. 05. 2007. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Posto je Compete kako sam shvatio prvenstveno namenjen za USA posete on tamo ima i najvecu upotrebnu vrednost. Dosta ima pozitivnih kritika u zapadnim medijima.
![]() |
#6 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Moze biti namenjen i mojoj pokojnog babi, svi servis ove vrste boluju od ozbiljnih metodoloskih problema pa su im rezultati upotrebljivi samo ako zelite da fascinirate investitore ili siroke narodne mase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Alexa | boccio | Marketing i SEO | 20 | 11. 06. 2007. 21:36 |
Nova zabava - rejting domaćih sajtova prema Netcraft.com | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 16. 09. 2006. 02:38 |
DPT u Alexa Top 500 - Movers & Shakers | nixa | Opušteno | 9 | 09. 05. 2006. 01:33 |
Alexa rejting | bluesman | Marketing i SEO | 14 | 06. 04. 2006. 12:42 |