![]() |
#11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() a da malo ne koristi sličan brush ... to je onaj set bruševa za travu
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nixa, ti sam da uzmes identican brush i istom rukom i nema sanse da napravis 2 puta identicno
![]()
![]() |
#13 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ma taj footer je i mala maca, za forum koji je komplet pokraden... plus spamovanje na sajtu o sajtu, to je posebna prica... jbg to su valjda te muke internetske
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ok , ovi prvi su digli futer ko 1 i 2 .. .ovi drugi nisu ..
a sto se tice brush-a , pa kako ne može ... on je brush koji je neki objekat 100x100 recimo ... ti ga ne povlačiš u ovom slučaju već ga samo postavljas na jedno ponavljanje ... tada dobijaš ono što je i sam brush ... e sad opcity i ta cuda ... drugi padež
![]() |
#15 |
kockar
Qualified
|
![]() Nemas bas neki pametan nacin da se boris protiv kradje...tuzno ali istinito...mi smo recimo imali slucaj sa FOX-om pre jedno dve nedelje. Komentator utakmice spanskog prvenstva pri otvaranju meca procita od reci do reci sa sve stankom kod zareza nasu najavu tog meca samo izostavi zadnji pasus. I sad, sta da radis...da tuzis? ma ajde...napises pismo u kome im se kulturno najebes uze familije, oni ne odreaguju i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() that's not my style... ako se boris, bori se kvalitetnijom uslugom, ne recima... glup je osecaj kad vidis tako nesto svakako, ali mozes samo kontra efekat tim napljuvavanjima da postignes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.10.2006
Hvala: 19
10 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() meni su skidali cele tekstove sa bloga... daj, šta mislite da njih zabole stojko???
![]() |
#18 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Jedna neobična "krađa" na koju mi se požalio poznanik danas:
vlasnik konkurentskog sajta mu spamuje posetioce i članove foruma e-mailovima i privatnim porukama da se sajt seli na adresu konkurenta... Čak je i registrovao iste naloge sa generičkim šiframa i poslao ljudima e-mailove...
![]() |
#19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jednom mom poznaniku se bivsi zaposleni, koji se osamostalio i otvorio firmu u istoj branshi, ulogovao na ftp nalog i dodao robots.txt gde se blokira indexiranje celog sajta... tako da kad vam odu radnici obavezno menjajte passworde
![]()
![]() |
#20 | |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
kradja sadrzaja | ivanhoe | e-Business | 22 | 28. 06. 2010. 05:20 |
kradja Yahoo e-mej identiteta | Miloje Sekulic | Sva početnička pitanja | 13 | 22. 02. 2010. 15:02 |
Kradja na sajtu Bašta Balkana | Pedja | Opušteno | 9 | 02. 10. 2009. 19:22 |
Kradja :) | bluesman | Opušteno | 22 | 27. 09. 2006. 00:28 |
Kradja sadrzaja sajtova | Pedja | e-Business | 2 | 06. 06. 2006. 23:33 |