![]() |
#51 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E, postao sam i ja ponosni vlasnik N73. E sad, ima li neko ko zna kako da importujem podatke iz 3650 (konkretno kontakte i kalendar) u N73 ? PC Suite koji sam instalirao sa CD-a ne radi sa 3650, a podatke koji sam exportovao sa starom verzijom PC Suita koja je radila sa 3650 ni da cuje da importuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#53 |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Sličan sam problem imao prelaskom sa 6310i na 6630. PC Suite 6 ni da čuje za podatke backup-ovane sa verzijom 4.7 -totalno drugi format (!?)...
Na kraju mi je palo na pamet sasvim jednostavno rješenje: da, pomoću starog softvera, sinhronizujem stari telefon s Outlook-om a zatim (pomoću novog softvera) sinhronizujem i novi telefon... Fercera ![]()
![]() |
#54 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Da, jedino sto ja nemam outlook. Da li eventualno moze sa express ?
@Ilija A kako da iskopiram kontakte na sim karticu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Moze i express, naravno... Samo što ti neće pokupiti kalendar, todo list i sl.
Kad kopiraš podatke na karticu nastane zbrka ako si imao više podataka za isto ime (ono: fiksni, mobilni, e-mail)... Napraviće ti imena poput Ilija, Ilija1, Ilija2, Ilija3... ![]()
![]() |
#56 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Sad se ne sećam tačno opcije, ali kod Nokija bi trebalo da bude opcija Move contacts ili Contacts location. Odabereš da je kartica i on prebaci. No, opet napomena: ako imaš mnogo ljudi koji imaju više detalja (brojeva telefona), napraviće ti duplikate pa ćeš morati da ih spajaš kad ih prebaciš na novi phone. Zato možda ne bi bilo loše da prošetaš kroz kontakte i vidiš koji će praviti problema i eventualno obrišeš nepotrebne.
![]() |
![]() |
#57 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Koliko vidim imaš 3 načina da rešiš problem:
1. Ručno prekucaš sve podatke ![]() 2. Iskoristiš ZYB besplatni servis da push-uješ podatke sa starog i pop-uješ na novi telefon 3. Iskoristiš neku od open-source aplikacija koja će ti sama izvršiti sync bez potrebe za WAP/GRPS-om
![]() |
#58 | |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Instalirao sam outlook, odradio synhro 3650<-->outlook sa starom verzijom pc suita, deinstalirao pc suit, instalirao novi(sa diska koji ide uz n73) i konacno odradio synhro (kontakte/kalendar) n93<-->outlook.
Da li da pominjem smaranje koje sam imao sa MSI Bluetooth-om (btoes), posto sam morao da reinstaliram drajvere zbog sp2, a drajveri su trazili neki license.dat fajl?!! Bolje da ne, iznerviram se cim pomislim na to ![]() Poslednja izmena od dinke : 13. 12. 2006. u 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ uradi bolje preko ZYB-a . jer outlook ne podrzava kontakte sa vise mobilnih telefona.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Povezivanje Android telefona sa Fritzbox voip ruterom | alex | Komunikacije | 3 | 22. 12. 2010. 23:41 |
Porez na korišćenje mobilnih telefona | webgazda | Opušteno | 1 | 01. 11. 2010. 08:12 |