|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() The newscast showed fuzzy pictures that appeared to be King Albert II and Queen Paola fleeing the country on an air force plane as a clutch of pro-monarchy demonstrators waved Belgian flags outside the royal palace. Then there was live footage of trams blocked at Belgium's new border.
Flanders, the report declared, had proclaimed its independence. Belgium, a fragile federal country of 10 million people, famous for its 300 kinds of beer, its funky designers and its more than a dozen different parliaments and regional governments, was no more. Huh? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Što reče čo'ek: "It's very bad Orson Welles, in very poor taste"...
Nama ex-Yugovićima medijske manipulacije su strana stvar i ja sam u potpunosti zgrožen nad ovim što se desilo u Belgiji... ![]()
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Njah, i kod nas je isto tako bezazleno pocelo (Top lista nadrealista - istocno/zapadno Sarajevo anyone), a svi znamo kako se zavrsilo. Sto se mene licno tice, Belgijancima od srca zelim isto (izvinjavam se, ali ovo je bilo jace od mene).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() I ja se pridruzujem Dinketu sa zeljama i cestitkama. Ko se sjeca Top Liste Nadrealista, sjetice se fore kad je upravo dolazio belgijanac sa safari sesirom i u kroki lacicama da pokupi dnevnicu sto zavadja ovaj nas narod. Neka, neka, docice maca na vratanca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Možda je čitavu priču smislio neki električar u Televiziji, veliki fan Nadrealista, poreklom sa naših prostora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() dinke, mungos, ne mislite valjda stvarno? Doci ce maca na vratanca i sta, imacete malo moralne satisfakcije da nismo jedini kojima se nesrece dogadjaju, WTF, sta je sa ljudima tamo, sta je sa podeljenim porodicama, to su ljudi kao i vas dvojica koji niste na sranja politicara imali nikakav uticaj? I to u slucaju da ne izbije rat. BTW, da dodam, zar sam jedini koji vidi krsenje novinarske etike i raspirivanje etnicke mrznje? Izvinite, to dragi gledaoci, Belgije vise nema, mnogo je opasnije od nekoga sitnog lopova koji presrece starce po haustorima da im otme pare, pa kada je tako, ovaj, sta valja raditi? (Novinari IMHO imaju isuvise realne moci kojom raspolazu najcesce bez ikakve kontrole, i retko ili nikada ne snose posledice zloupotrebe).
Poslednja izmena od bojan_bozovic : 15. 12. 2006. u 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() Ja sam svoj komentar, a mislim i Milos i Dinke napisili pod onim sto je McKrack rekao da Belgija kaska 10 godina za nama
![]() U stvari, ostavice efekat na mene tako sto ce cim jednog dana krenu prva komesanja u Ujedinjenoj Evropi, sukob prebaciti po ustaljenom obicaju na Balkan i to u ovu banana drzavu iz mog profila koja je namjenski ostavljena u ovom obliku za te potrebe. Inace, generalno sam protiv rata, ali ljudi ratuju od kada postoje, samim ti, sta je tu je. Doduse imamo jednog investitora tamo, koji pak u slucaju ratnog stanja moze lako promjeniti lokaciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
MySQL: Više tabela, više baza ili? | Ilija Studen | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 22 | 22. 10. 2007. 23:24 |
Help - index strana ne postoji | Veljko | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 20 | 14. 01. 2007. 16:44 |
Postoji li način da javascript čita po hardu? | dee | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 10. 08. 2006. 03:26 |
Da li ljubav zaista postoji? | Petar Marić | Programiranje | 4 | 08. 06. 2005. 22:26 |