|
|||||||
| Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
|
![]() |
|
|
Alati teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
Sad procitah vrlo zanimljiv tekst na blogu Dragana Varagica:
http://draganvaragic.com/weblog/index.php?itemid=140 Meni je iskreno iznenadjujuc podatak da bilo ko iz Srbije koristi MySpace, a podatak da ga jos koriste i za dating ... sokantno. Ja sam mislio da ljudi za to koriste iskljucivo sajtove tipa romance-cafe.com i sl. Nakon ovog teksta, malo sam bacio pogled na profile na myspace.com, definitivno ima korisnika odavde kol'ko hoces. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
Wrote a book
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 152
89 "Hvala" u 59 poruka
![]() ![]() |
vidi se da ne citas CKM :P
|
|
|
#4 | |
|
Super Moderator
Invented the damn thing
|
Citat:
Ali ako daju upustva kako smuvati ribu preko MySpace-a oma saljem request za pretplatu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
old school
Professional
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 14
29 "Hvala" u 15 poruka
![]() |
Prema Alexi MySpace.com je na 4. mestu za posetioce iz S(CG)
http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...ntry&lang=none Hi5 je na 13. mestu, a Smokva.com na 23. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nikola Rašković
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 40
54 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
sex groznica... ko naslov iz kurira. ono... ljudi se upoznaju cak i na majspejsu
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
expert
Grand Master
|
Mislim sta reci kad sam danas cuo na liniji 5 (to je sa klise za centar, recimo da je profil ljudi... khm) da jedna "metalka" ucenica srednje skole prica sa drugaricom o majspejsu.
![]()
|
|
|
#8 |
|
born to refactor
Expert
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 36
128 "Hvala" u 61 poruka
![]() ![]() |
Ono sto se ranije nazivalo ICQovanje, danas se zove "social networking"
![]() Stay Tuned For More ![]()
|
|
|
#9 |
|
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ mislim da se to ranije zvao "korzo"
![]()
Haragei - creative web design and web development Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive |
|
|
|
|
|
#10 |
|
expert
Grand Master
|
^ Ha ha stari dobri korzo
![]() |
|
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|
|||||
Slične teme
|
||||
| Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
| Evrovizijska groznica - Analiza posete | Djuki | RSS | 0 | 08. 08. 2008. 03:51 |
| Evrovizijska groznica - Analiza posete | Djuki | RSS | 0 | 25. 03. 2008. 22:40 |
| Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 04:49 |
| Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 10:17 |
| Myspace kastomizacija | milano | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 03. 2007. 12:14 |