Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.08.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nemoj sada ti meni dva zeca-tri zeca... ti si prvi započeo
![]()
![]() |
#3 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Jedino ako mi platis "dusevni bol" pa da pristanem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Najbolje da mi ovo zatvorimo pa da je gurnemo negde ispod tepiha... besmisleno je vise trositi energiju i prste
![]() |
#5 |
Web designer
Professional
|
![]() 90% tema na ovom forumu kada pređe prvu Stranu diskusija, znam kuda vode.
Zato i spadam u ReadOnly grupu usera ovde ![]() Inače ovo je devPROtalk...dakle mesto gde se okupljaju profesionalci (da tako kažem), a pošto važi koliko ljudi toliko & ćudi... znači logično je da neko ne razmišlja isto o datoj tematici i zato se svaka tema proširi na po 10 strana i ode u offtopic. Nijedan novi topic ili alert neće promeniti mišljenje & ponašanje ljudi ![]() no comment |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
"Prodaja" email adrese | goxy17 | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 22 | 02. 07. 2007. 18:03 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |