|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Treba da iskljucite Firebug za Gmail i Analytics. U firebugu ima lista sajtova za koje ce firebag biti uvek iskljucen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da nije "problem" nego "performance issue", navodno firebug ga mnogo uspori.
![]() |
#3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Bluesman, probaj da na nekoj bash sporoj konekciji pristupash gmailu... videcesh da performance issue postaje problem...
![]()
![]() |
#4 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja dosta dugo imam problema sa performansama FFa, od sporog startovanja, do "štucanja" pri otvaranju novih tabova - podjednako loše mi radi i u Windowsu i u Linuxu, na mašini koja je sasvim solidna za jedan browser.
Nismo jedini sa tim problemom: http://ajaxian.com/archives/mozilla-hunting-for-memory |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() google preporucuje iskljucivanje firebuga za gmail i ostale google sajtove, a postoji i neka komplikovana procedura kako da se firebug "pravilno podesi" da ne bi kocio...
Inace meni je firefox na jendoj masini super, a na drugoj je jako nestabilan od kad je instalirana 2.0.0.9 verzija... cesto krene ucitavanje strane, i onda se naprosto FF ugasi uz poruku o gresci.. verovatno je neka extenzija u pitanju, ali nemam sad vremena da testiram..
![]() |
#6 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Uglavnom lepo radi... mada malo zeza sa ajaxom...
edit: Na ovom sajtu ne zeza, na nekim drugim vB forumima zeza Ajax... možda nije do browsera? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Generalno nije problem samo do Gmail-a, vec mislim da je do ove najnovije verzije ... izgleda da ima neki bug. Kao sto sam vec rekao probao sam na vise masina (neke od njih jedu malu decu) i svuda se cudno ponasa.
![]() |
#8 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Ja nemam pojma o cemu vi pricate
![]()
![]() |
#9 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Meni već više verzija unazad FF ždere masu memorije... sve računam možda je do nekog addona nastao problem ali nikako da nađem vremena za test.
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Kod Windowsa, u Start meniju cete naci 2 stavke: Mozila Firefox i Mozila Firefox (safe mode). Safe mode ucitava Firefox bez ekstenzija, tako da mozete testirati browser i videti sta je tacno problem.
Ako pak nema te stavke (npr. u slucaju da niste izabrali prilikom instalacije da vam se Firefox doda u Start meni), startujte Firefox sa parametrom: -safe-mode Primer: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
![]() |
|
|