Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
connected
|
![]() Pfff...Nemam svoj blog,ali zato citam blogove nekih clanova ovog foruma.Razumem da im vreme/posao (ili sta vec) ne dozvoljavaju da pisu cesto,ali...Voleo bih kada bi bilo vise postova
![]() PS: Dinke,obecao si da ce ove godine biti vise o programiranju :P... Poslednja izmena od connected : 21. 01. 2008. u 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() sorry na bumpanju topica
![]() ja svoj blog pišem isto kako mi dođe, najčešće je to jedan ili dva posta tjedno, ali recimo, zadnjih par dana mi se zaredalo po jedan kratki post na dan, tako tri ili četiri dana za redom. Ali ako ti se već tako puno piše, ili imaš "materijala" o kojem ćeš pisat, možda ti nebi bilo loše napisati te postove odjednom, i onda im namjestiti time stamp negdje u budućnost, tak da ti se recimo svaka dva dana objavi post. Ja to nekad tako napravim dok znam da neću imat vremena za blog par tjedana, napišem (smisleno) par stvari, a one se same objavljuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam prestao.
Skapirao sam da kad god imam nešto "pametno" da napišem to je neka pljuvačina po nečemu... gadno mi je kada se osvrnem pa pročitam svoje postove - sve sam "hate".
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Slično bilo i samnom tj. s mojim prijethodnim blogom, izbrisao sam ga kad sam shvatio da je 99% tekstova najobičnije istresanje... Ne treba mi blog po kojem će neko moći da mi napravi dijagnozu
![]()
![]() |
#5 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.01.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Mislim da puno zavisi od toga kako se postavis od pocetka i sta ocekujes od bloga. Recimo, meni je rasterecenje kada se bavim blogom, doduse specificna je tematika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako napraviti projekat kojim se aplicira na razne fondove.. | hilarious | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 3 | 09. 07. 2008. 23:15 |
Kojim danom slati/šaljete newsletter? | pcigre | Marketing i SEO | 16 | 04. 12. 2007. 17:36 |
B92 Blog | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 73 | 10. 06. 2007. 17:16 |