|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ljudi, živo me zanima koliko u inbox-u imate mailova s bezveznim naslovima? Evo npr. nekih iz mog inbox-a (promijenih imena, of course)
From: Petar Petrović Subject: Petar From: ... Subject: Subject From: ... Subject: Predmet Zašto sam uopšte ovo pitao? Maločas sam po gmail-u tražio mail od jedne koleginice i našao oko 100 kojima je subject "hello" ![]()
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() zato su dobri labeli u gmail-u , a folderi u mail.app
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ajde?
![]()
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa da
![]()
![]() |
#5 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() dobijam ovakve svaki dan... i varijacije na temu, npr. "jedno pitanje", "da li moze", "kako bi bilo"... hit mi je kad mi posalju link u subject-u, a u body stave "pogledaj ovo". nije da mi je tesko da uradim c/p, ali sto je problem da se to lepo stavi u body, da mogu da ga kliknem kao covek...
takodje, ne retko mi se desava da dobijem prazan body maila, a da u subjektu stoje dve recenice ![]() btw, koliko cesto vam se desava da dobijete reply koji je ispod vase poruke kako zapoveda i bog, i logika, i sva netiquette pravila i rfc-ovi? ja sam to skoro prestao da vidjam od kad sam prestao da komuniciram sa asistentima i profesorima sa faxa...
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() u radu sa klijentima sam se nagledao svega
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Naslov email-a | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 4 | 21. 09. 2007. 17:11 |
Dobar naslov... | aleck | Marketing i SEO | 3 | 10. 11. 2006. 23:06 |