|
![]() |
#1 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Zna se, CIA i Mosad zajedno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() zbog tog vaseg patriJotizma u vidu cyber kokosharenja srbija nikad nece imati nesto normalno kao sto je paypal i tesko da cemo moci ozbiljnije poslovati online.
ja svoj paypal [regularan, s racunom u UK] koristim preko proxy... i to samo ako sam u srbiji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 22.08.2008
Hvala: 0
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() joaj brate pa zar ne mislis valjda da zbog nas i takvih slicnih ljudi nece da uvode paypal u nashu zemlju , omg
pa nema to veze sta u UK nema hackera , carderi na sve strane koliko likova znam , nismo mi problem , problem su glupi politicari zbog njih nas internet se razvija tako sporo... Ti mislis da ja ne zelim bolji net u srbiji , nize cene , vece brzine bolje servise i ostalo , ooo boze pa nismo mi huligani pobogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Grand Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() ![]() no comment ja ne znam onda ako pogledate istoriju da nije bilo hackera nebi it tehnologije dotigle ovoliki nivo kao sada , ko izmislio prvi personal computer ,UNIX, ARPANET , BBS , INTERNET , Open Source , Linux i ostala sranje , da nije bilo hackera onih koji se bore za bolje sutra u tehnologiji ne bi bilo i vama sada tako lako da ukucate link zeljenog foruma svratite i popljujete hackere i likove koji vam omogucavaju da koriscenje PC i neta bude tako lako sada... Ja skidam kapu tim ljudima i oni ce za mene uvek biti veci heroji od bilo kog glumca , pevaca ili politicara Normalno da je ovo sto radimo lame i to veoma lame i svi smo svesni toga , jednostavno samo pokazujemo albancima da smo tu , da se nismo zavukli ko misevi u rupe i da gledamo kako se oni igraju . Mali potez da bi im pokazali da jos uvek postojimo. Brzo ce ovo proci, kao i uvek , i onda ce se svi vratiti obicnim poslovima codiranjem , pisanjem exploita i nalazenjem ranjivosti .... Tako da ako mislite da smo mi stoka , olosh i nesto loshe ovoj naciji slobodno. Free county free opinion !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() grow up, li'l fella
![]() pa ima toga u celom svetu... ali, neke napaljene dileje koje kradu s tudjih kartica i hakuju ''neprijateljske'' sajtove nisu heroji i vitezovi, nego kriminalci. eleminatore, cenim... pametan si momak, radis very very hard... ali, brate... kanalisi to u nesto korisnije tebi i drugima... recimo postani konsultant za security. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
novi član
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
Samo napominjem nisam bad guy i ne sedim po ceo dan trazeci exploite i rusheci neke leve sajtove , vec se fokusiram na druge stvari ,e sad to sto sam se prezentovao ovde drugacije jbg ... Svako dobro svima i vidimo se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
Certified
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() you've got some valid points, mate
ipak... preporucujem ti sto skorije odrastanje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
član
Na probnom radu
|
![]() To ono u fazonu "ma nisam ja kriminalac, tu i tamo nešto maznem, ali znate ja sam u principu dobar čovek..."
Ne radi se to tako momak. Ako hoćeš nekome nešto da dokažeš, ne znači da trebaš da se brukaš i praviš gluposti kao i oni, već da pomogneš svoje kako god možeš i da im ovi više ne smetaju... Tako si im dokazao ne samo da postojiš već i da si bolji od njih... U svakom smislu. I nema tu "ovako sam se predstavio", predstavio si se ti odlično, predstavio si se onakvim kakav zapravo i jesi. I to je činjenica, koliko god ti se ne sviđalo to. Ne možeš da ubiješ nekoga i da se posle vadiš kako si spasao njih 20, to i dalje ne menja onu štetu koju si nekome napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neki novi klinci ... {hakeri} | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 07. 08. 2006. 19:08 |