![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() "Kada se stvari odvijaju prebrzo, niko ne može da bude siguran ni u šta, ama baš ni u šta, pa čak ni u samog sebe, pisao je Milan Kundera u svom romanu Usporavanje (Slowness). Sve ono što nas međusobno povezuje i čini život vrednim življenja, ljubavna veza, porodica, prijatelji, hrani se onim čega nikada nemamo dovoljno: vremenom." Sanja Lučić, Žana Poliakov. Pročitajte, obavezno!!!
Nastavak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Sporo je dosadno, ali opet to zavisi od samog coveka tj njegove prirode i mentaliteta.
![]() |
#3 |
član
Certified
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Pa, nije da nema istine u navedenom citatu.
A, nije ni da koriscenje broadband-a ima puno veze s poentom citata ![]()
![]() |
#7 |
Webeloper
Professional
|
![]() Ja skoro u potpunosti stojim iza teksta, narocito kada cele verzije sa B92
![]() |
#8 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dakle, ličnost dana je Slowpoke Rodriguez
![]() La cucaracha, la cucaracha Ya no puede caminar Porque le falta, porque no tiene Marihuana que fumar.
3 članova zahvaljuje Milos Vukotic za poruku: |
![]() |
#9 |
član
Certified
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Slowpoke je genije, dodje mi da zamenim teletabise
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Sve je relativno, moj Alberte. Svi kukaju na kapitalizam i tehnologiju a zaboravljaju da se vreme usporava i sa godinama. Kad si dete, imaš svo vreme ovog sveta a kako stariš tako ti dani, a naročito godine, sve brže prolaze. Unplug and reboot pa teraj dalje! Kao da postoji neki izbor…
Mene još drži moj mali odmor pa sam orna za rad samo da bih što pre opet negde išla. Doživela sam prosvetlenje shvatiši (aleluja!) da je cela stvar u glavi a da jedino nad čim imamo kontrolu u životu je upravo ta naša glava. Ništa lepše nego kad posle jurnjave sedneš da odmoriš – pa još posle pišeš na temu ko’ nekad u školi! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sporo mi se učitava SMF forum na GoDaddy hostingu | novii | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 22. 08. 2010. 18:46 |
Sporo mi učitava stranu pri kombinaciji .httacesa i include funkcije | Deki80 | Sva početnička pitanja | 2 | 10. 02. 2008. 04:00 |
Sporo učitavanje dinamički generisanog javascripta | jablan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 07. 08. 2007. 12:29 |
Sporo usluživanje zahteva... | Ilija Studen | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 02. 04. 2007. 20:26 |
IE7, bez potrebe da pregazite IE6. Stvarno lepo... | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 25. 06. 2006. 12:15 |