Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel mozemo da dobijemo i spisak providera? Mislim ... imam neke trademarked domene pa rekoh da ih regujem kad ce vec tuziti njih a ne mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ili ono:
E preusmjeri moj domen na ns1.nesto_deseto.com i ns2.nesto_deseto.com pa nakon 2 dana zove mene i pita sto vise ne radi mail... ![]() Drugi par opanaka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
![]() kad klijent promeni dns ja samo kazem da ti dns-ovi razresavaju dalje domen. Imao sam ideje od drugih da dozvolim modify soa recorda za domen... pa da se roknem ![]() case: dot.com domen je ISP registrovao na sebe na svoje "stare" dnsove klijentu je dao panel da se igra sa soa rekoridma, panel pokazuje da su nadlezni njegovi "novi" dnsovi a hosting je kod godaddy koji je promenio ip hostinga lol jesdnostavno zar ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Savet za konfiguraciju | trazimcuruzabrak | Hardware | 2 | 10. 09. 2010. 23:15 |
php app za email - potreban savet | [nq] | PHP | 1 | 26. 04. 2010. 12:13 |
Dadam se, ... koristan link | bginfo | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 01. 04. 2009. 01:28 |
Prijateljski savet | nowak | Sva početnička pitanja | 9 | 28. 03. 2008. 09:30 |
Domain Registrant API | dinke | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 02. 11. 2005. 11:59 |