![]() |
#31 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Vjerovatno to znas, ali probaj FF podici u 'safe' modu gdje su iskljuceni svi plugini pa vidi da li je do browsera ili do plugina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Meni to lici samo na cache, nista drugo.
![]() |
#33 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Meni to lici na DNS problem. Mozda ne kod njega, nego kod provajdera.
Edit: lupih glupost, nisam pažljivo pročitao. I ja verujem da je neki cache. Takođe može da bude nešto sa transparent proxyjem kod provajdera, on zna isto da zezne, ukoliko iko još koristi transparent proxy ![]()
marinowski.com Poslednja izmena od marinowski : 08. 01. 2009. u 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() covek koristi openDNS, a tamo je sada sam gledao, sve u redu
![]()
![]() |
#35 | |||
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Zanimljivo je to (kao što napisah već pre par dana) da mi je jedno vreme, od kad je proradio sajt, radilo kada pristupim sajtu bez www (samo devprotalk.com) dok sa www nije htelo. Sad ne radi nikako :/ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Imaš li neki firewall ili AV?
![]() |
#37 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() namestena je redirekcija ^devprotalk -> www.devprotalk.com ali ne znam da li to moze da zeza, osim ako nemas neku foru koja ne dozvoljava redirekcije ili nesto
![]() |
#38 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ma nemam nikakvu foru za redirekcije, i na nekim svojim sajtovima koristim istu redirekciju i to radi bez problema.
Ma jok, običan Symantec AV + Win (XP) firewall... i pre havarije na serveru (gde se vrti DPT) sam imao istu kombinaciju i sve je radilo. 99% je nešto do browsera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Uskoro mozete da ocekujete DPT downtime od par sati (nadam se mnogo krace), selim na drugi server - posto prestajem sa ovim hosting poslom, selim svoje sajtove. Najavicu ja to na vreme, najverovatnije ce da se desi u nedelju 11.01.2009.
Da se ne brinu oni koji hostuju, obavesticu ih na vreme, ali ceo server i sve domene preuzima jedna ozbiljna hosting kompanija, sa njima ce vam biti mnogo bolje nego do sada. Znaci, sto se vasih domena tice - sve ostaje kao do sada, samo sto server vise nije moj niti ja imam posla sa tim. To je bila najlaksa varijanta, da bi izbegli downtime, necemo seliti nista na njihove servere nego ceo server postaje njihov.
![]() |
#40 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Svi putevi vode kod Hetzner-a... Willkommen!
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde i kako smo docekali Novu? | 3banchi | Opušteno | 8 | 02. 01. 2010. 00:11 |
Opušteno za Novu 2008. godinu | Goran Cirkovic | Opušteno | 7 | 19. 12. 2007. 03:34 |
Veza sajta sa forumom | srdjan | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 12. 09. 2007. 12:45 |
Planovi za 2007. godinu | Nikola Vavic | e-Business | 3 | 04. 01. 2007. 06:17 |
JašaTomić.org.yu, godinu dana posle | Goran Aničić | Marketing i SEO | 2 | 13. 04. 2006. 03:49 |