![]() |
#1 |
expert
Grand Master
|
![]() nadam se da ne smeta pitanje
ako da, obrisite dakle: ne guglajte, nego kazite (ko se seca) sta ste ucili u skoli: koji je najvisi vrh na balkanskom poluostrvu hvala ![]() Poslednja izmena od robi-bobi : 24. 01. 2009. u 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mindžor ako se ne varam je u Srbiji ... a za Balkan
![]()
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 24. 01. 2009. u 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() mindžori su obično doline, da ne kažem - uvale
![]() vrh bi ipak bio midžor ![]()
"Hvala" japan za poruku: |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Guglao sam, neću da se pravim pametan sad
![]() Kad smo već kod vrhova i učenja u školi, učili smo da je Triglav najviši u SFRJ. Predprošle godine kad sam bio u Makedoniji rekoše mi da je zapravo neki vrh u Makedoniji (Korab, čini mi se) zapravo visočiji koji metar, ali je to navodno zataškano zbog nekakve raspodjele znamenitosti u SFRJ ![]()
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Ma da li si siguran da je to Makedonija, meni je prosto neverovatno da nije neki u Crnoj Gori
![]() ![]()
![]() |
#6 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() najvisi vrh u drzavi u kojoj sam se skolovao je bila Djeravica 2,656 metara i to nije najvisa tacka u tom pojasu planina, Makedonija ima par visih vrhova, neki od njih su nosili i Titovo ime... Ono sto sam prilicno siguran da nijedan od njih nije preko 3km..
evo sad i izguglah, najvisi je Triglav sa 2864, a taj u Makedoniji Korab je oko 2700... Evo i linka http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._highest_point jos neke zanimljivosti... Hrvatska nema ni jedan vrh preko 2km, a najvisi vrh u drzavama oko nas je u Bugarskoj, Musala sa 2,925 m, kolje se sa Olimpom koji je 2919. Triglav po ovoj mapi ne pripada Balkanu... Koliko zanimljivosti u vreme ispitnog roka ![]() Poslednja izmena od Eniac : 24. 01. 2009. u 03:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Najvisi vrh Srbije je Midzor, 2170m, i tamo rastu najsladje borovnice koje sam probao u zivotu... a na granicnom kamenju i dalje pise SFRJ
![]()
![]() |
#9 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
![]() |
![]() Musala,Rila,Bugarska =) inace odavno planiram da je posetim-Kod nas u skoli nastavnik geografije je bio obrazovan covek =D
Poslednja izmena od Milos Micic : 24. 01. 2009. u 03:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
expert
Master
|
![]() Evo ga najvisi vrh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Na balkanu Hrvati najbolji SEO majstori | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 50 | 31. 08. 2011. 11:19 |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
Zna li neko koji je ovo CMS? | Dzordz | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 24. 01. 2008. 20:01 |
digg like sajtovi na Balkanu? | ppavlovic | Marketing i SEO | 26 | 09. 11. 2007. 10:43 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |