![]() |
#1 |
Webeloper
Professional
|
![]() U mnogo situacija i za mnogo pitanja su mi ljudi sa foruma pomogli, uglavnom mi ustedeli vreme od bespotrebnog bezuspesnog pokusaja.
Sta mislite o mogucnosti da se pored opcije Zahvali se na ovom forumu napravi i dugme Plati pivo. Tako bih imao uvid u to ko mi je pomogao za nesto i na sledecem DevProTalk okupljanju bih bio duzan da mu platim pivo koje je zasluzio. ![]() naravno treba da postoji i opcija da se prai kome sam sve duzan pivo da bih znao na okupljanju koga sve treba opiti i opcija da se posle okupljanja sva piva anuliraju koja su placena ![]() Imam utisak da ima funkcionalnost vec za sve ovo posto je identicno kao zahvali se osim anuliranja posle okupljanja
"Hvala" Vladimir Rodic za poruku: |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Je li ovo novi viral Jelen piva?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() A zta za one koji ne vole pivo?
![]()
![]() |
#4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Tekila?
Mada najbolji rad je kad se mixaju ova dva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() LJudi o'ladite malo sa tim alkoholom, treba mi sto dolazimo u Bgd svojim prevozom zivi da se vratimo kuci (na stranu novi zakon o saobracaju koji smanjuje broj dozvoljenih promila alkohola u krvi)
![]() Meni moze Brauni, Dutch Coffee ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eto rešenja da forum dobije i generalnog sponzora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Posle one Heineken reklame, ne priznajem ni jedno drugo piwo
![]()
![]() |
#8 |
Webeloper
Professional
|
![]() Mislim da ce Istok morati da pocne da placa odstetu za duhovni bol svakom kome nesto neobicno padne na pamet pa svi misle da je viral
![]() Mislim da je vecinski to njegovo maslo ![]() Nego vi se zezate a ja sam ozbiljan da se napravi neki sistem zahvalnosti. Puno ljudi ovde bas nesebicno deli informacije i to je za svaku pohvalu ali posto se od pohvala ne zivi ![]() ![]() Doduse istina je, ne mora alkohol, ne pijem ga ni ja, nego to je ono isto ko kad se kaze, idemo na kafu, pa svi piju sokove, cajeve, kisele, tako i ovde ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() [vic]
Na konvenciji pivara iz celog sveta seli direktor Heinekena, Amstela i Guinessa da popiju pice u pauzi. Konobar: Izvolite. D. Heinekena: Jedan Heineken. D. Amstela: Jedan Amstel. D. Guinessa: Kolu. D. Heineken i Amstel u glas cudno gledajuci: Pa zar neces pivo? D. GUinessa: Ako necete vi pivo necu ni ja ![]() [/vic] |
![]() |
![]() |
3 članova zahvaljuje Dzordz za poruku: |
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ponekad te zaduži i više njih na istoj temi, pa bi mogao imati i dugme "Obrni turu"
![]() A ako se priča nastavi, brzo se to popije, pa bi trebalo da neko može kliknuti i na npr. "Bluzmen, presvuci ovo" ![]()
"Hvala" Milos Vukotic za poruku: |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT druzenje - rafting + janjci + pivo? | torbica | IT događaji | 31 | 14. 05. 2009. 14:16 |
Pivo i programeri | shoba | Opušteno | 62 | 15. 04. 2007. 13:10 |
Potrebni testeri - svaki bug pivo! | flash_back | PHP | 34 | 28. 12. 2006. 04:03 |