![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 07. 03. 2006. u 18:42. Razlog: promena url-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rezultate pretrage prikazuje u zelenom stilu, bez obzira na odabrani... Ostalo fercera
![]()
![]() |
#3 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Kul stvar. To je sada izgleda postalo in, bas jutros jedan od saradnika na Vokabularuje poslao kod da isto stavimo i tamo
![]() Pitanje, je ima li sta slicno za IE i Operu?
![]() |
#4 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Neznam meni je plavi ,i prikazuje mi u plavom ... jel jos neko imao ove probleme ?
![]() |
![]() |
#5 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
a za Operu neznam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 6
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Napravih Firefox Search plugin, pa videh da se neko već setio pre mene.
![]() Aj' da doprinesem barem za IE v7. DevProTalk Search Provider for IE v7. Ko će da bude ljubomoram da hostuje kod sebe jedan XML i jednu liniju HTML koda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() posalji mi na nikola [dot] denic [et] gmail [dot] com
postavicu je na dpt server
![]() |
#8 |
član
Certified
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Poslao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
Certified
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() jesam postavicu sutra ( obecavam ) bio sam u guzvi ovih dana
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mozilla Firefox ekstenzije | zextra | Web aplikacije, web servisi i software | 41 | 22. 10. 2011. 18:02 |
Mozilla Firefox Extensions | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 111 | 01. 03. 2008. 08:14 |
Prism (from mozilla labs) | chux | Opušteno | 9 | 27. 10. 2007. 12:45 |
DevProTalk IE7 i Opera search | tesla | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 06. 11. 2006. 00:53 |
PHP Manual tag, Google search tag, Yahoo search tag i jos neki :) | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 24 | 25. 02. 2006. 10:08 |