Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
[koja NE podrzava te telefonske [MoTo] transakcije, sto znaci da Softlayer koristi normalnu 'internet' transakciju] Hetzner koristi MoTo, i njima placam preko Mastercard [koja podrzava MoTo] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() @mileusna,
Da pitanje i nije precizno postavljeno.U pitanju bi bio novi sajt(u BiH)i slazem se s konstatacijom da bi za pocetak trebao nesto manje.Mozda za par hiljada visits. @nixa, pa recimo www.banjalukalive.com (ima tu malo i dinamike). PS:imam losa iskustva s hosting provajderima,npr.na 3ix.com sam zakupio hosting i domen i sve je bilo u redu mjesec dok posjeta nije skocila na nekih 400 visits dnevno i od jedanput "blokada"ne moze da ucita sajt,kad sam ih zamolio da mi domen "odparkiraju"ucjenivali su me da moram uzeti skuplji host,u protivnom mi nece dati domen. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban server administrator (honorarno) | MorenoArdohain | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 10. 12. 2007. 14:30 |
Potreban server administrator - Fedora / ENSIM | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 24. 10. 2007. 23:17 |
Potreban shared ili dedicated server | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 19 | 08. 07. 2007. 00:32 |
Potreban MS SQL Server developer | dejan2102 | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 16. 01. 2007. 23:02 |
Potreban Server Administrator HITNO | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 4 | 05. 02. 2006. 14:10 |