![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() http://www.webpagesthatsuck.com/
Sajt ima listu najlosijih dizajna po misljenju autora, neki su stvarno pateticni, ali ima i par koji nisu vizuelno toliko losi, koliko ih je autor upropastio "kreativnim" resenjima oko navigacije... Recimo pogledajte skroz neverovatni meni na stranici za Brown University Graduate School i Vatikansku stranu posvecenu Papi Jovanu Pavlu
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() :-) Ova o pokojnom Papi je (Boze, oprosti) nevidjena napast s onim js message box-ovima... Zapravo, dala mi je ideju da napravim javascript igricu "Prodjite misem kroz minsko polje"
![]()
![]() |
#3 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Onaj meni mi deluje odlično ;-) ... ali zaista ne znam na koji način organizovati gomilu stavki na više nivoa, a da to bude funkcionalno i pregledno - ovako je makar izbegnuta gomila teksta na jednom mestu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#5 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Great homepages that really "suck"??
Na to sam prvo pomislio kada sam procitao naslov teme, a ovo za prave u stvari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() meni je vizuelno vrlo interesantan. jedini problem je shto dok ne predjesh mishem preko svih polja nemash pojma shta sve imash od opcija, shto je prilicno konfuzno
![]() |
#7 | |
Creative Director
Qualified
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() meni je jako atraktivan, ali je nazalost potpuno neupotrebljiv.. mada kad ti je dosadno mozes da se igras memorije, pokusavas da iz sto manje pokusaja dodjes do zeljene stranice
![]()
![]() |
#9 |
član
Na probnom radu
|
![]() Papa se u IEu ponasa koliko-toliko ok. MsgBoxovi iskacu u Firefoxu, i ja sam se zaprepastio iz prve kad sam otvorio
![]() Daleko od toga da je ono u IEu dobro resenja za navigaciju, ali ono kako izgleda u FFu je pajtonovski vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Nije ni cudo sto je Papa odapeo. Pokusao da otvori sajt u FF! :lol:
A jeste li provalili sliku u zaglavlju? Mesec > Oblaci > Sunce . A sto se usabilityja tice, da niste rekli da su msgBoxovi u pitanju, ja nikada ne bih ni presao misom preko brojeva. Mislim da je ovo lose odradjeno. Trebalo bi negde da stoji "point over the dates to see info" ili slicno. Od toliko msgBoxova covek moze da se zaboravi sta je radio do tada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Search English and Serbian pages | gorky | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 29. 11. 2009. 02:01 |
Fade effect between pages | Goran Cirkovic | Sva početnička pitanja | 6 | 28. 07. 2007. 09:55 |
Yellow pages - white pages | bluesman | Opušteno | 8 | 05. 08. 2005. 20:20 |