|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Inspirisan tekstom "Šta voze srpski orlovi", (misli se na fudbalere za one koji ne prate sport), palo mi je na pamet da napravimo i mi nešto slično.
Dakle, šta vozite? Slika je poželjna (ako se vozite gradskim autobusom ili tramvajem, ne morate da kačite fotku) ![]() U naslovu kaže "... i ostali IT related", tako da su svi dobrodošli, ali pošto je sajt "dev" i ipak najviše ima developera, morao sam da ispoštujem formu.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 19. 10. 2009. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Professional
|
![]() Na posao uglavnom idem podzemnom zeljeznicom (U-Bahn na njemackom), a u ostalim prigodama gazim BMW 3. Planiram iduce godini uraditi upgrade na neko vece auto (mozda BMW 3 Touring ili BMW 5 Touring, eventualno X5 ili neki slicni SUV) ako se bude imalo love ...
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Trenutno me voze Nidza i Vasa
![]() ![]() (sad kad ovi novosadjani opleve po svom voznom parku...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Ovo je moja Honda Jazz:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" Gruja za poruku: |
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Grande Punto 1.4 Dinamic, kupljen u julu 2006.
![]() ![]() ![]() Sto bi rekao moj prijatelj kuki, zadovoljava 95% mojih realnih potreba i 0% mojih ego potreba ![]() Planiram upgrade na nesto sa vise konja poput Honda Civic 1.8 Sport ali obzirom da u ovoj zemlji Miskovic drzi monopol sto se tice automobila cene su uzasne tako da nista od toga za sada. Poslednja izmena od dinke : 19. 10. 2009. u 14:48. |
![]() |
![]() |
"Hvala" dinke za poruku: |
![]() |
#6 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Hoću da sastavim na kraju neku rang listu brendova i modela, da vidimo šta je najpopularnije, malo sam iznenađen tolikim "francuzima", očekivao sam više "nemaca".
![]() |
![]() |
#7 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Doduše, ja ne spadam u srpske developere ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Presao 190.000, ko nov
![]() Svi delovi i oziljci originalni ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" srdjan za poruku: |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ovaj auto izgleda kao da si sreo Chuck Norrisa kada je imao loš dan
![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#10 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebni ASP.NET Developeri | goran.mitic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 01. 09. 2008. 23:12 |
Roland Garros i ostali najavljuju podršku akciji protiv google/youtube zbog copyright | bluesman | e-Business | 0 | 06. 06. 2007. 23:08 |
Tags - related entries problem | robi-bobi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 14. 04. 2007. 02:32 |
Related keywords | cvele | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 13. 01. 2007. 11:39 |
Ostali sajtovi na boxu? | zark0vac | Marketing i SEO | 1 | 11. 11. 2006. 23:59 |