|
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() ^Nema veze, adaptiran je i lokalizovan, a i smesan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nije da je los prevod, dobar je, ali mogli su makar da stave link na original, ovako je obican rip off..
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() @ivanhoe Jesu stavili link do originala.
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() aha, e pa onda mi se izvinjavamo
![]()
![]() |
#5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() - Dobar dan... Ovaj kvadratić i trougao nikako neće da ode...
- Ne razmumijem, kakav kvadratić i kakav trougao ? - Ma ovaj u tabeli !!! - Gospođo u kakvoj tabeli ? Excel tabeli ? - Ne ne ne... Ova tabela na ekranu što imam ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() "Stigao mi je veoma važan mail, ja sam onda dva puta kliknula na Sent Items i mail je otisao u trash, sad ga nigde nema. Kako da ga vratim?"
![]() |
#7 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Evo jednog divnog i plemenitog primera kako se drugarski i besplatan rad "isplati" !
... upoznah ja lika, profesionalnog muzičara, izvođača izvorne narodne muzike. Kako sam i ja veliki fan izvornog zvuka i naše stare narodne muzike ponudih mu da mu uradim novi sajt džabaka. Imao je on zakupljen domen i urađen sajt ali je to bilo html + bljak = ništa. Bio je uopznat i sa cenama domena, hostinga i izrade sajtova a ja sam hteo da mu pomognem da bolje publikuje svoje narodne pesme u izvornom maniru i to za džabaka.. Uzmem ja Džumlu, pa nađem lep template, pa još dovučem sve njegove snimke sa youtube-a, zakupim domen i naravno hostrujem na mom nalogu... sve džabaka... Cimao me on i dan i noć sa idejama koje snimke da ubacim, šta u tekstovima da promenim, kako da mu preko telefona popravim monitor, kako da podesi email nalog... ... i tako ... posle par meseci života novog sajta dobih ja i nagradu. Pozvao me on pa mi reče: "Pozivam te da dođeš na moj solistički koncert 12.08.xxxx. Karte možeš da kupiš na blagajni po ceni xxx.din" Rekoh mu ja: "Hvala." ... i nakon nekog vremena poslao sam mu kompletno rešenje, zipovano na mail sa željom da ga postavi na svom postojećem domenu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() @vidak
Ljudi su navikli da niko ne poklanja skupe stvari pa je tako on tvoj rad smatrao ništavnim ... Ja moram priznati da sam dosta toga naučio od likova što održavaju fiskalne kase. Kod njih je "dobar dan" 10 evra a svi znamo da se ta govna svaki dan zaglavljuju, gube vezu sa bazom, pojedu papir, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Torrent klijenti, plugin support | Ivan | Opušteno | 2 | 29. 11. 2009. 14:39 |