![]() |
#11 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Ljudi, kako je ovo krenulo, ima sve da nas gadja srce za 5 godina...
Ja mislio mozda se neko zajebe, pa kaze da pije onu kafu od zitarica (Inka) ili nesto slicno...ali ovde je izgleda samo hard core ekipa... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
expert
Expert
|
![]() indoor: rijetko, po sto nam stan sluzi kao mjesto za povremeno spavanje, pogotovo sto je nemoguce u njemu boraviti otkako su ove vrucine... u rijetkim prilikama kad kuvam kafu u stanu, onda je to otprilike 2dl ako sam sam, nesto manje ako je i Ilija zainteresovan (a ne znam kada nije bio
![]() ![]() outdoor: produzeni espresso + mlijeko re: offtopic: ponekad, kad zagusti ![]()
![]() |
#13 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() PHP kôd:
![]() Sto se tice toga kakvu kafu pijemo ovde, evo sta je o tome izjavio u svom blogu nas kolega Kanadjanin koji je pocetkom ove godine par dana boravio ovde ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() comment mu je totalno na mestu ... mada pazi .. u nekim situacijama pijem kafu smrtovnjaču i redbul .. tako da onda možete da mislite u kom je stanju moj organizam
![]() a verovatno svima od nas ![]()
![]() |
#16 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Heh. Ja sam snimao srce pre neki dan i mogu da konstatujem da nije nimalo dobro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
expert
Master
|
![]() Produzeni esppreso - uglavnom Lavazza ili Hausbrandt + mineralnu vodu.
Kod kuce pijem uglavnom nes. U Italiji sam redovno pio CafeLatte. Kafa sa mlekom, puno mleka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tako je Stellanova, ne valja kafu i ki$elu razdvajat'
![]() Dakle, doma pijem tursku, jaku. U kaficima produzeni espresso. Mlijeko u kafi, u bilo kojoj varijanti, mi nikako ne odgovara -vjerovatno zato sto se ne "slaze" s cigarima. Svako ko je makar jednom otcepljavao sifon od sudopera zapitao se kakva li je tek situacija u probavnom traktu, jer sifon je obicno 'cementiran' kafom... Zato sam tipovao na zeludac kad smo moja zena i ja odredjivali kvote & koeficijente tj. vjerovatnocu sto ce prvo da mi trokira s obzirom na moj lifestyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
![]() Tu smo negde... Kofein se, bre, u venu direkt uzima! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
član
Na probnom radu
|
![]() Dobra tema.
Jutarnja - 3 pune, prepune, abnormalno prepune kašičice kafe (preko 20 grama kafe, keva mi računala da bi me ubedila da preterujem), šolja od tri decilitra, tog mulja 2/3 i mleko do vrha. Soca ima dva prsta kad završim, uglavnom pijem 40ak minuta. Bez šećera, bez ijedne mrve šećera. Obično popijem još jednu takvu predveče. U gradu, dupli espreso sa hladnim mlekom, striktno sa hladnim. Kiselu izbegavam uz to jer mi se želudac buni ponekad.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Community master - Hrvatska, Bosna, Crna Gora | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 02. 2008. 22:57 |
Do koliko kafa ste dogurali :) | raindog | Opušteno | 41 | 15. 09. 2007. 14:58 |
Naplata usluga Srbija, Bosna, Crna Gora | Pedja | e-Business | 9 | 06. 06. 2007. 09:34 |