|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Za Xrumera ti treba 6 meseci rada i ucenja da mozes da ga koristis full, ali sada izlazi 7-ica, preko koga ce biti mnogo lakse modifikovanje fajlova i prodaja istih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.10.2010
Hvala: 17
6 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Pitanje u vezi blog komentara > Da li da se anchor text stavlja umesto imena i da se popunjava polje za websajt (npr. ime stavim: Polovni Automobili, stavim mejl a za sajt www.kao-neki-sajt-o-polovnjacima.com)?
Ili se taj "user" deo popuni standardno i u tekstu komentara stavim link ka sajtu? Realno u oba slucaja sam stavio link samo prvi metod daje malo SEO poena dok ovaj drugi verovatno samo dovodi traffic |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Oba metoda daju SEO poene i to puno, jedino sto u prvom slucaju imas seo poene za keyword, sto i nemora da bude dobro ako preteras, pisi ime tamo uvek, a anchor juri na druge nacine, a vrednost linkova ti je ista, sto vise komentar linkova sa nickom obicnim, to manje potrebnih linkova sa anchor tekstom sa drugih sajtova.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Baic za poruku: |
![]() |
#5 |
Mister
Master
|
![]() Ok. Hvala svima. Ima li neko zainteresovan da mi pomogne sa backlink kampanjom. Ponude možete poslati na pp ovde pa ću vas kontaktirati dalje.
Spreman sam da odvojim neka sredstva za pomoć sa XRumer-om ili sličnim servisom. Submitovanje na 1 000 000 000 direktorijuma me ne zanima ![]()
![]() |
|
|