|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Kod mene je Internet jedino mesto informisanja ... ne zato sto sam geek, vec zato sto je nasa stampa ofarbana politickim vetrom (kakav izraz) a TV prepun grand-mega-golih-kokosaka. I zato sto tako ustedim vise vremena za neke druge produktivne akcije
![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ja TV skoro da i ne gledam osim nekih filmova i tako, dnevnik, vijesti sve to bude na netu prije na dan, kasne oni svi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() ja koristim TV samo za Discovery, National Geographic, eXplorer i History Channel, i to ne previse cesto
![]() ![]() Novine uzimam svaki dan, ali net dominira kao sredstvo informisanja.
![]() |
#4 |
novi član
|
![]() Ja TV ni ne gledam, evo mesecima. Pogledam eventualno glavne vesti (koje mogu i da slusam na radiju dok sam za racunarom) i mozda neku bitnu emisiju, ali toliko toga ima da se uradi i sazna preko racunara da me TV ne privlaci.
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Gledam samo odabrane kanale na kablovskoj. Obicno su to neki strani kanali ali najcesce za dobijanje informacija koristim internet i racunar.
![]() |
#6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Internet killed the video star...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
book-keeper
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 1
7 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Cak je finansijski isplativije.
Krajem prosle godine sam na razne casopise, novine, publikacije ... trosio oko 2000 dinara Godinu dana posle, imam istu kolicinu i kvalitet informacija a 800 dinara vise. Pritom, brzi internert a 10 ojra vise u dzepu malo li je na ovu skupocu? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
jedno pitanje u vezi preg_match... | dejan86 | Regular expression i htaccess | 3 | 03. 07. 2009. 23:29 |
jedno pravno pitanje | zvonko | Istine i zablude | 11 | 19. 02. 2009. 22:49 |
Još jedno početničko....o .ME domenima | dark_mark | Sva početnička pitanja | 1 | 16. 01. 2008. 00:35 |
Jedno logovanje na 2 aplikacije | misk0 | PHP | 20 | 03. 08. 2006. 13:11 |