|
Award DevProTalk nagrade za projekat godine |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Off Topic: ... pomalo se gubim u ovoj diskusiji, nisam primetio da li su već dogovorene neke stvari o kojima bih želeo ... razmišljao sam da li da krenem s novom temom, no ipak ostavljam modovima ovde da splituju po potrebi ... Interesuje me tehnička implementacija konkursa. Pošto ovde već imamo forume, kao logično mi se nameće da se otvori jedan forum tipa Showroom, gde će se objavljivati kandidature i potom ostavljati na evaluaciju članovima foruma - to bi se moglo nazvati javnim ključem, ali ne za prosto glasanje. Što se tiče postavljenog pitanja ulazne selekcije - postoje moderatori foruma za eliminaciju totalnog škarta. A druga stvar je što model Showrooma nije uopšte naivan za kandidate - ako nešto ne valja to bude dobro opljuvano. Može da se postavi pitanje ko podnosi kandidature - da li može svaki član foruma da predlaže po slobodnom izboru ili mora da bude povezan s projektom koji predlaže? ... ... ... Kad se utvrdi kalendar - taj forum je slobodan za kandidature do određenog trenutka kad se ukida mogućnost otvaranja novih tema ... ... Što se tiče žirija, mislim da je najefikasnije da se izbor ljudi prepusti moderatorskoj, odnosno administratorskoj ekipi, pošto formalno odgovara za sajt. Zgodno bi bilo da se utvrđeni žiri izdvoji kao zasebna grupa i dobije svoj forum zatvorenog tipa, koji za cilj ima da im omogući da donesu odluke o pobednicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Predlog:
Prijavljivanje nije ovde na forumu već na posebnom sajtu (onaj subdomen o kojem pričamo). Kada se prikupe prijave, napravi se selekcija i ovde na forumu se napravi jedna tema (u kojoj ne može da se komentariše) sa svim prihvaćenom radovima, po kategorijama. Pored svake prijave stoji opis onako kako je prijavljeno. Ne mislim da žiri treba da se bilo šta dogovara oko pobednika, možda jedino oko tehničkih pitanja.
![]() |
#3 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Moze i jedan predlog od mene, tice se poddomena i imena "kontesta". Da li je neophodno da se zove na engleskom ako je regionalnog/nacionalnog karaktera? Aludiram na award.devprotalk.com. Mislim da bismo mogli izleteti sa necim malo originalnijim na srpskom - npr. "Krem srpskog Weba" ili nesto slicno/permutovano/totalno drugacije? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Joj bre, znam, i meni je to totalno bzzze, ja bih na srpskom, ali od svega što smo mogli da se setimo - award zvuči najmanje bzzze.
nagrada.devprotalk.com je jedino što nije predugačko a ima nekog smisla Hajde smislite nešto. Webby je zauzeto ![]()
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sad, tu razne opcije postoje
![]() 1. snp.devprotalk.com (CEO fazon) 2. grandprix.devprotalk.com (vezanje za popularnost rječi grand) 3. ilija.devprotalk.com (InternationaL Internet in Jugoslavija Award) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() mungos ne budi partibrejker
![]()
![]() |
#7 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako moze da se neka nagrada zove "Oscar" po imenu sto mi ovu ne bismo zvali Djoka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @dzordz: jos da damo prefiks "moj" pa da svi zapevamo "oj oraje oraje ustaj mala zora je..."
![]() |
#9 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() BalkanIT
NIT (Nagrada za Internet Tehnologije), a i kao rec nit ima znacenje.
![]() |
#10 | ||
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
www.awards.devprotalk.com - sounds right ![]() Poslednja izmena od sirNemanjapro : 27. 11. 2006. u 20:22. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
srbija usla u darwin awards 2007 | ivanhoe | Opušteno | 3 | 29. 01. 2008. 09:07 |
VIDI Web top 100 2006 | Aleksandar Marković | Linkovi | 0 | 19. 12. 2006. 10:53 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |
eTrgovina 2006 | Dragan Varagić | e-Business | 156 | 10. 04. 2006. 21:47 |