|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Meni je bas bilo lepo. Cuo sam mnogo stvari iz oblasti kojom se ne bavim a zanima me (kontekstualno oglasavanje) a cuo sam i ponesto novo i zanimljivo iz stvari kojima se bavim koje poznajam. Na kraju krajeva dobro je ponekad obnoviti gradimo i cuti iskustva.
Video sam se sa drugarima sa kojima se nisam video godinama a i veliko je pitanje gde bi se i kada sreli (npr. Jan Jilek iz Zagreba). Upozna sam neke nove ljude, sa nekim beogradjanima se video posle par meseci. Lepo sam se i proveo, steta sto nisam mogao da ostanem i u petak. Super mi je bilo da vidim punu salu. Bas me raduje sto je bilo mnogo studenata i sto su sa paznjom pratili i ucestvovali u disksijama. Zbog njih je dobro sto je program bio tako pun, dug i raznovrstan. Mi stariji smo se lepo druzili u kaficu a pun pogodak je snimanje predavanja. Meni je jako zao sto nisam slusao Istoka, Stevu Majstorovica i Zvonka Sosevica pa cu se bas obradovati DVD-u. Super je i sto ce se prezentacije okacit na net. Aca i Vita, i par ljudi sto su im pomagali, su definitivno heroji i zelim im da se jos dugo skupljamo u Nisu. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Miloje Sekulic za poruku: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najveci Hosting | Osensej | Sva početnička pitanja | 16 | 16. 10. 2008. 13:56 |
IT dogadjaj vs. Internet dogadjaj | maksim | IT događaji | 29 | 06. 11. 2007. 21:33 |
SMF save problem | pcigre | PHP | 4 | 03. 11. 2007. 21:01 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |
Ko su najveci neprijatelji Interneta ? | glaspodrinja.com | Linkovi | 4 | 13. 11. 2006. 09:06 |