|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Naravno, engleski jezik je u pitanju.
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Na DizajnZoni ima (ili je bilo) nekoliko profi copywritera sto rade po advertajzing agencijama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ovo je odlicno pitanje, i mene zanima, takodje na oba jezika!
Trebaju mi po jedan lik i za nase podrucje, jedan za ove ovde. :-( Jel se zna neki raspon cena, bilo sta?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
Moj savet - copywriting i sve vezano za content odradi sam. Kako god budes uradio verovatno ce biti bolje nego da ti to radi neko ko nije blizak aC-u, ma kakve god written skills imao. Nakon toga daj na reviziju nekom kome je engleski native da malo ispolira. Za dokumentaciju je situacija kudikamo laksa. Mislim da je najbolje da probas da nadjes zensku osobu (1000 puta su pedantnije) koja poznaje web aplikacije na nivou power-usera i pristojno vlada engleskim. To ne bi trebalo biti preterani problem, ni upola kao copywriting ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Da li se zna kako se kreću cene? Mislim da ću lako naći osobu da mi odradi to, ali sada mi treba da znam okvirno cifre kako bih jasno mogao proračunati koliko će me koštati sam projekat.
Dakle, okvirne cene sledećih usluga: 1. Copywriting (Dragan spominje 50e po kartici - 1800 karaktera) 2. Proofreading 3. Prevođenje
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 04. 05. 2007. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Najdeš sebi nekog lektora koji će to da uradi za tebe, ima ljudi koji rade po izdavačkim kućama i štamparijama (koje imaju svoja izdanja), sigurno ćeš proći daleko jeftinije, mislim da oni urade korekturu i lekturu cele knjige za te pare.
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa da. Ako je cena copyja stvarno takva onda mi se više isplatim da ja radim copy (kako znam i umem) i da samo plaćam proofreading koji je znatno jeftiniji.
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=1216
kontaktiraj Aleksandra,povoljan je a i jako dobar u onome sto radi.
![]() |
#9 | |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Citat:
inače i Bojana koju obojica poznajemo ti je po meni ok za te stvari jer jako dobro zna engleski i za razliku od većine devojaka razume dosta tehničkih stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Iz mog iskustva sa agencijama, dobri copywriteri su ljudi koji su sarkastični, preziru formu i estetiku bez smisla, vole neki sport, i obično su to zemljani ili vodeni znaci u horoskopu. Najčešće su neisfolirani i prirodni, za razliku od dizajnera.
Mislim da si dobro "ispisao" AC i sam, za prvu verziju. Možda ne bi bilo loše da potražiš pomoć nekog drugara koji ima navedene osobine i razume se bar intermediate u Internet. Seti se nekog prijatelja ko je duhovit i pozovi njega, moj ti je savet. Po meni trenutno sajt sa najboljim copy-jem je Flickr.com (trenutni trend na netu je tzv. "clever copywriting", kao što je grafički trend plastične ikonice) U svakom slučaju najgore kombinacije se dešavaju kada grafički dizajneri glume copywritere (verovatno bi se svako dugme zvalo Lorem Ipsum). Čast izuzecima koje poznajem. Na kraju, evo ovde sve o web copywritingu. http://webdesignfromscratch.com/copywriting.cfm |
![]() |
![]() |
"Hvala" istok za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebne ponude za content development / copywriting | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 05. 09. 2009. 23:49 |
Prevodilacke usluge | WhiteAngel | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 27. 05. 2008. 10:50 |
SEO/Copywriting u Srbiji | Lalaland | Marketing i SEO | 30 | 18. 01. 2008. 21:19 |
SMS usluge u Srbiji. Iskustva? | _eW | e-Business | 17 | 15. 08. 2007. 20:59 |
Usluge Advokata ? | [nq] | Opušteno | 5 | 26. 02. 2006. 17:31 |