|
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 22.08.2008
Hvala: 0
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() alo bree ljudi sta ste zapeli za awstats bilo je nekoliko sajtova takvih i to je to , ima mnogo drugih defacova koji su uradjeni na poznatijim sajtovima
kao na primer ovaj http://www.ora-news.com jedne od poznatijih albanskih novina ili ovaj vladin sajt http://www.qarkulezhe.gov.al/ jos jednom ponavljam jesmo koristili propuste za nekoliko sajtova koji su bili u joomli kao i awstats propuste ali to su sve male stvari u odnosu na druge hackove plus mnogi drugi propusti su nadjeni u nekim albanskim CMS-ovima za koje su nashi clanovi pisali exploite vec... znamo da je deface lame i mnogi nas kritikuju ali mi smo tu samo im vratimo za ono sto su oni nama uradili , jednostavno da sredimo racune ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ooodraaastiii covece
![]() |
#3 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
a kad jednom porastete shvaticete da time sto sjebete sajt nekom nesrecniku sa kojim ama bas nikakve veze nemate, nema nikakve veze ni sa pravdom, ni sa osvetom, a svakako ne pomaze ugledu Srbije u svetu.. logika po kojoj ako ti je ucinjeno neko zlo imas pravo da odes i uzvratis istom merom nekom random liku samo zato sto je iste nacionalnosti/vere/sklonosti/sta god.. je uzasno pogresna i samo produbljuje mrznju i stvara zlo geometrijskom progresijom..
![]() |
9 članova zahvaljuje ivanhoe za poruku: |
![]() |
#4 |
novi član
Datum učlanjenja: 22.08.2008
Hvala: 0
5 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() nvrm necu flejm i da se svadjam ,
to je vase misljenje i jednostavno je to tako , ne moze se promeniti !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma ok, nije mi ni bila namera da se svadjam ili popujem, samo ti prenosim moju perspektivu toga, kao (pretpostavljam) matoriji i iskusniji... na tebi je da prihvatis savet ili ne, to ce uticati na tvoj zivot, meni je potpuno nebitno.... i ja sam se, kao i svi ovde verujem, u nekom periodu zivota lozio na hakovanje, ali u vreme kad su hakeri bili cudni bradati likovi koji pisu haiku poeziju u perlu, pa imam malo drugacije vidjenje toga..
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 23. 08. 2008. u 04:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() A ko je prvi poceo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ^zar je jebeno bitno ?
![]() @eliminator: kontam da je cela prica ciji je duzi, ali ono... defaceuj techcrunch, srusi yahoo, drzi digg pod ddosom par sati... nesto sto je za respect. ova prica sa siptarima i exploitovima je u najmanju ruku lame |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Ako ste malo ispratili medije, kosovari su ova mala defaceovanja iskoristili da pokrenu propagandnu mašineriju sa ciljem propagiranja navodne ugroženosti, pa tako imamo "da eto srbi ponovo napadaju jadne kosovare, ali ovog puta elektronski"
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neki novi klinci ... {hakeri} | Mr.Paja | Opušteno | 19 | 07. 08. 2006. 19:08 |