![]() |
#31 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Juce sam se vratio sa hvara i odusevljen sam. Sedece godine Vis ili Lastovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Sad se moj drugar vratio, kaze da je raj, ali previse stepenica ako ides sa bebom.
Pri tom kaze da su cene prejake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Krf je lep, bio sam preprosle godini u Dasiji za dete je super plicak ima da se nasetas po vodi ako hoces da plivas
![]() Mirno mesto, pesak... Nije bas za Hrvacku pobedili smo ih u tenisu i vaterpolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Moj utisak je da su se Cgroci malo islifovali pa nisu vise bas svi toliko drski i bezobrazni. ![]() Rusi su mi se smucili, na trenutke sam mislio da sam u Rusiji. ![]() Cene su mi malo prepumpane, verovatno zbog Rusa, za sta god se uhvatis, platis 1e. Internet je preskup - 15min=1e. Naplatice vam cak i 4 kriske bajatog hleba po ceni od 0,5e. Hm, hm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cijene smještaja su niže, a ovo ostalo kako kod koga, neki su normalni a neki apsolutno nenormalni, pa imaš situacija da je skuplja ležaljka na plaži nego smještaj
![]()
![]() |
#36 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja nisam gledao cene prošle godine, pa ne znam da li su niže, ali da su niske - nisu. Planirali smo ove godine da idemo u CG, ali ako ne nađem nešto stvarno povoljno, opet ćemo ići u Grčku. Prošle godine smo nas je smeštaj sa doručkom u prilično dobrom hotelu na Tasosu koštao ukupno 300€ (doduše od 1. septembra).
![]() |
#37 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Septembar i jeste za odmor.
Inače mislim da ne postoji osoba na planeti koja više mrzi more od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
expert
Grand Master
|
![]() tasos i jeste za odmor
odes pre/posle sezone - jos uvek toplo, NEMA turista, milina mesto ![]() ![]() a za provod - meni najbliza bugarska ![]() dobre cene, dobre zene ![]() Poslednja izmena od robi-bobi : 16. 07. 2010. u 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: pih, ko jos zeli dobre zene, za odmor su one lose ![]()
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Samo da se prijavim, trenutno sam u Lido di Jesolo (pored Venecije), sedim pored bazena i cukam ovo. Besplatan WiFi (za goste hotela) solidne brzine, vrucina, voda, plaza, ... sve klasika. Cene su malo jace, ali ne preterano, plaza je plicak 200 m - idealno za decu a za mene licno smor, sve u svemu nije lose jedino mi nedostaje frizider u sobi.
Posle ovoga idem na Korculu 7 dana, pa cu da vidim sta se tamo desava.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za MFP | rex | Hardware | 16 | 10. 12. 2010. 21:30 |
Preporuka za VPS? | vidak | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 09. 11. 2010. 23:31 |
Preporuka za ASP.NET VPS | Marko Medojevic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 07. 10. 2010. 18:01 |
Preporuka: TV kartica ili TV | f14Tr0n | Hardware | 5 | 18. 02. 2009. 12:30 |
Preporuka za hosting | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 19. 01. 2008. 23:29 |